Seksuaalisuus testi biseksuaali nainen

seksuaalisuus testi biseksuaali nainen

Tulos ei välttämättä ole tarkka, mutta toivottavasti tästä on jotain hyötyä. Testissä on vaihtoehtoina heteroseksuaalisuus, biseksuaalisuus ja homoseksuaalisuus. syyskuu nainen*****. 91 kirjoitti: Oon pesun kestävä homo, jo toisessa testissä Vaikka olen mielestäni bi-seksuaali, seurustellut en. 4. marraskuu Biseksuaalit eivät ehkä yritäkään "päättää" miesten ja naisten välillä. Moni bi kuitenkin säilyttää saman seksuaali-identiteetin läpi elämänsä.

Seksuaalisuus testi biseksuaali nainen -

Pelkään, että partnerini huomaa ongelmani ja jättää minut. Etsin tyttöä jonka kanssa voi keskustella Huom: 4. marraskuu Biseksuaalit eivät ehkä yritäkään "päättää" miesten ja naisten välillä. Moni bi kuitenkin säilyttää saman seksuaali-identiteetin läpi elämänsä. Tulos ei välttämättä ole tarkka, mutta toivottavasti tästä on jotain hyötyä. Testissä on vaihtoehtoina heteroseksuaalisuus, biseksuaalisuus ja homoseksuaalisuus. helmikuu Oletko vapaasta tahdosta suudellut naista (poskisuudelmia ei lasketa)? .. Ääh hällä väliä kun olen tiennyt jo kauan olevani bi seksuaali. 0. seksuaalisuus testi biseksuaali nainen

Seksuaalisuus testi biseksuaali nainen -

Minulla on asiasta muutamia kokemuksia. Aluksi luulin, että olen suvaitsevainen hetero, sitten mietin että oho, taidan olla bi kun olen katsonut että naiset ovat hyvännäköisiä ja voisin harrastaa ehkä seksiä heidän kanssaan.


Comments 1

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *